Vendosni fjalën kyçe....

Pezullohen të gjitha proceset gjyqësore në Shqipëri


Këshilli i Lartë Gjyqësor ka vendosur ndërprerjen e të gjitha proceseve gjyqësore në të gjitha gjykatat e vendit.

Shkak për këtë është bërë koronavirusi në vend dhe kjo masë merret për shmangien e çdo rreziku të mundshëm për përhapjen e virusit

Përjashtim nga kjo masë do bëjnë vetëm gjyqet që llogariten si të ngutshme për t’u zhvilluar.