Vendosni fjalën kyçe....

Pamje të rralla, antilopa e vogël “sulmon” leopardin (Video)


Pamjet e rralla kanë kapur momentin kur një antilopë e vogël e patrembur, përpiqet të godasë një leopard, pasi nuk arriti të largohej nga grabitqari.

Pamjet janë kapur në Afrikën e Jugut nga udhërrëfyesi i safarit, Andre, i cili i publikoi në rrjetet sociale.

Në video duket një antilopë e vogël që përpiqet të godasë një leopard, që fillimisht nuk duket se ka interes ndaj kafshës së vogël.

Por më vonë, siç tregohet në video, grabitqari e kap antilopën e vogël dhe sipas udhërrëfyesit të safarit, e vret.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *