Vendosni fjalën kyçe....

“Mercedes-Benz” shpik makinën e së ardhmes, mjetin shumëfunksional (Video)


Ky është “Mercedes-Benz” Vision Urbanetic që është projektuar për transport dhe lëvizje urbane.

Mjeti mund të mbajë deri në 12 persona dhe është i pajisur me një platformë autonome të drejtimi.

Ai mund të përdoret edhe për trasnsport mallrash me një hapësirë prej rreth 10 metrash kubë.

Mbi të gjitha, ndërrimi dhe përshtatja e trupit në varësi të nevojës është një tipar i pashoq.

Mjeti ka një gjatësi prej 5 metrash që mjafton për të gjitha detyrat që i duhet të kryejë.