Vendosni fjalën kyçe....

Teknologjia ka ndryshuar gjithçka, edhe ndërtimin e biçikletave (Video)


Biçikletat janë ndër mjetet më të përdorshme sot në mbarë botën.

Deri tani jami mësuar të shohim biçikletat tradicionale, me zinxhir dhe pjesët e tjera.

Por me zhvillimin e teknologjisë, gjithçka po ndryshon.

Në videon e mëposhtme, në vend të zinxhirit, në biçikletë ka një rrip llastiku, që është me efektiv, më i lirë financiarisht dhe më praktik.