Vendosni fjalën kyçe....

Kur dronët kthehen në bezdisës, ka një ‘ilaç’ kundër tyre (Video)


Dronët janë një shpikje sa interesante dhe e dobishme aq edhe bezdisëse dhe të dëmshme.

Ata mund të futen në jetën private të gjithësecilit ose mund të përdoren për të marrë informacione në mënyrë të jashtëligjshme.

Por fatmirësisht ekziston ilaçi kundër tyre.

Një kompani ka shpikur dronët gjuetarë që janë në gjendje të rrëzojnë çdo dron bezdisës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *