Vendosni fjalën kyçe....

Studentët ndryshojnë strategji, organizimi i protestës për nesër (FOTO)


Edhe pas protestës së sotme studentët kanë deklaruar se do të vijojnë me protestën e tyre. Ata kërkojnë plotësimin e të gjithë kërkesave nga ana e qeverisë dhe do të vazhdojnë të bojkotojnë mësimin në auditore.

Duhet të themi se protesta e sotme nuk ishte edhe aq masive dhe  studentët kanë vendosur që të ndryshojnë strategji.

Sipas asaj që po qarkullon në rrrjetet sociale, studentët do ta nisin protestën pranë fakulteteve, për të marshuar në këmbë para Ministrisë së Arsimit, Kryeministrisë, Kuvendit, Presidencës e më tej drejt Ambasadës Amerikane dhe asaj të BE-së. Pra ata nuk do të pozicionohen vetëm para kryeministrisë.

Axhenda për nesër:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *