Vendosni fjalën kyçe....

Bashkia Tiranë voton buxhetin 2019, PS dhe PDIU bashkojnë votat


Tirana miratoi buxhetin për vitin e ardhshëm. Këshilltarët e PD dhe LSI nuk morrin pjesë, ndërsa votoi pro PDIU.

Ndërkohë që 1104 familje dhe çifte të reja dhe të pastreha të Tiranës, do të kenë mundësi që përmes programit të kredisë së butë të sigurojnë një shtëpi duke i dhënë zgjidhje strehimit të tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *