Vendosni fjalën kyçe....

“Koha po mbaron”, studentët njëzëri thirrje qeverisë për 8 kërkesat e tyre (VIDEO)


“Koha po mbaron”, “Koha po mbaron”. Kjo është thirrja më e fundit e studentëve të cilët kanë paralajmëruar kryeministrin Rama se deri në orën 16:00 të ditës së sotme do të qëndrojnë në protestë. Ata kanë deklaruar se më pas kjo protestë do të përshkallëzohet dhe mund të kalojë edhe në grevë urie. 

Ditën e sotme Rama i ftoi studentët në kryeministri për të folur rreth kërkesave të tyre por asnjë prej studentëve nuk pranon negociata por vetëm plotësimin e kërkesave të tyre. “Turp, turp, turp”, borhorasin studentët ndaj kryeministrit Rama.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *