Vendosni fjalën kyçe....

Elsa Demo: Arkiva e teatrit në gjendje mizerabël, nuk ka asgjë për aktorët


Qytetarë, artistë, intelektualë edhe sot po vijojnë protestën e tyre kundra shembjes së Teatrit Kombëtar. Gazetarja Elsa Demo sot përveç se doli sërish kundër shembjes së Teatrit Kombëtar ajo tregoi edhe gjendjen në të cilën ndodhet ky teatër pasi asnjëherë në të nuk është vënë dorë. 

“Këto momente që paharrushme. Jam e bindur që nuk njohin shumë momente të arta të këtij teatri. Arkiva e këtij teatri është në gjendje mizerabël. Aktorët më të shkuar  të artë, të kenë dosje pas asnjë gjë brenda, ose gjëra qesharake. Pra nuk ka asnjë detaj apo histori për qindra aktorë dhe regjisorë profesionistë shqiptarë”, u shpreh Elsa Demo. 

Duhet të themi se kryeministri Edi Rama kaloi në parlament ligjin për shembjen e Teatrit Kombëtar. 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *