Vendosni fjalën kyçe....

“Sandër Lleshi me dy rroga mujore”


Ish-kryeminitri Sali Berisha për ministrin e ri të Brendshëm është shprehur se është gjeneral me dy rroga.  Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari i cili tregon se Sandër Lleshi ka marrë nga 2 rroga shtetërore çdo muaj, një rrogë e merrte te ministria mbrojtjes kurse rrogën tjetër e merrte si këshilltar i Ramës.

DENONCIMI:

Ministri i ri i brendshem, gjeneral me dy rroga shteterore! sb

“Miremengjes Dr, jam punonjes ne kryeministri. Desha t’ju informoj per nje skandal te Sander Lleshit. Ky ishte punonjesi i vetem qe merrte 2 rroga shteterore çdo muaj, nje rroge e merrte te ministria mbrojtjes kurse rrogen tjeter e merrte si keshilltar i KM dhe parate e marra ne abuzim te plote nuk i ktheu ndonjehere perkundrazi kishte hallin qe te mos paguante dy here sigurimet shoqerore. Pra ky njeri tani qe behet minister, sa rroga do te marre??!”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *