Vendosni fjalën kyçe....

Flakët përfshijnë pyjet në Valbonë


Një zjarr ka rënë në kurorën e Valbonës.

Zjarri është i përmasave të mëdha dhe po përhapet me shpejtësi në kurorën e Valbonës.

Dyshohet se zjarri mund të ketë qenë i qëllimshëm, ndërkohë që zjarrëfikse nga Tropoja dhe nga Shkodra janë nisur drejt Valbonës, për të mos lejuar përhapjen e flakëve

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *