Vendosni fjalën kyçe....

Pas Yuri Kim, largohet dhe zëvendësi i saj


Pas ambasadores Yuri Kim nga Tirana, është larguar edhe zëvendësi i saj Demian Smith.

Kjo gjë bëhet e ditur nëpërmjet një njoftimi nga vet ambasada amerikane ku ekipi i këtij institucioni u mblodh për të përcjellë zëvendës shefin e Misionit/I Ngarkuari me Punë Demian Smith pas dy vitesh shërbimi në Shqipëri.

Stafi i Ambasadës amerikane i dha lamtumirën këtë javë zëvendës shefit të Misionit/I Ngarkuari me Punë Demian Smith pas dy vitesh shërbimi në Shqipëri.

Ekipi i Ambasadës u mblodh për t’i uruar më të mirat Demian dhe familjes së tij ndërsa ai kthehet në Uashington DC për detyrën e tij të radhës.

Punonjësit falënderuan Demian për udhëheqjen e tij, mbrojtjen e fortë dhe dhembshurinë që ai tregoi ndaj të gjithëve në Ambasadën e SHBA-së në Tiranë.

Do të na mungojë ngrohtësia, qëndrimi pozitiv dhe mbi të gjitha kostumi i Yjeve dhe Vijave në 4 Korrik! Gjithë të mirat Zoti Smith”, thuhet në një postim të Ambasadës amerikane në Tiranë.