Vendosni fjalën kyçe....

Ekspertja e BBC-së që thotë se vaksinat janë të sigurta për gratë shtatzëna është zyrtarja e vaksinës së Pfizer në testin për shtatzënat – Media


Profesor Norman Fenton ka raportuar mbi paragjykimet e dokumentarit të BBC-së ‘Të pavaksinuarit’ i cili është shfaqur para dy ditësh në Britani.

Është një përpjekje për të bindur ata që kanë zgjedhur të mos bëjnë vaksinën Covid, ta bëjnë këtë.

Është një lëvizje e duhur që të hap sytë e porositur nga BBC Factual, pretendon BBC pa shpjeguar pse është ‘në kohë’.

Një kërkim si në internet, ashtu edhe në faqen e BBC-së për ‘BBC Factual’ nuk ka dhënë asnjë rezultat.

Në këtë dokumentar, Prof. Fenton shkroi, ‘matematicienia Prof. Hannah Fry, me ndihmën e ‘ekspertëve’ përpiqet të bindë 7 anëtarë të publikut (të cilët deri më tani kanë kundërshtuar) të bëjnë vaksinën kundër Covid.

BBC nga ana e saj në publicitetin e programit ka vënë në dukje paragjykimet e mundshme ekstreme në program duke nënvlerësuar masivisht numrin e njerëzve të pavaksinuar në Britani, duke u përpjekur t’i paraqesë këta njerëz si një skaj të vogël ekstrem, shkruan Expose.

Një tjetër e ashtuquajtur ‘eksperte’ që BBC-së përdori për të ndihmuar të bindte të pavaksinuarit është Asma Khalil.

Asma Khalil në vitin 2015, deklaroi këto konflikte interesi si anëtare e Komitetit të Standardeve të Cilësisë të Institutit Kombëtar për Shëndetin (NICE).

Khalil është përgjegjësja kryesore e të dhënave të vaksinës në në provat të gratë shtatzëna. Lidhur me Khalil ka më shumë të dhëna në shkrimin e Profesor Fenton të titulluar ‘Ekspertja e pavarur e vaksinave’ që prezanton BBC-ja është përgjegjës për Qendrën e Vaksinave të Pfizer:

Rezulton se ajo ishte një pjesëmarrëse në simulimin e financuar nga Fondacioni Bill dhe Melinda Gates “Përgatitja për sëmundjen X: Sigurimi i barazisë së vaksinës për gratë shtatzëna në pandemitë e ardhshme” – rezultatet e të cilit raportohen në KËTË letër ku ajo është bashkëautore dhe financuar nga: