Vendosni fjalën kyçe....

Kritikë ndaj tij por në protestë morën pjesë/ Berisha: Deputetët që vënë PD-në të parën, dinë të marrin vendimet e duhura


Në konferencën e sotme për mediet, ish-kryeministri Sali Berisha ka vlerësuar deputetët që janë kritikë ndaj tij por përsëri dolën në protestën e djeshme.

“Lidhur me pjesëmarrjen e deputetëve të PD, ata kanë përmbushur një detyrimu moral dhe ligjor. Ata janë gjetur mes zgjedhësve dhe mbështetësve të PD, aty ku ishin.

Prandaj i përgëzoj. Protesta i mirëpret dhe ne i kemi ftuar ata.

Në këtë aspekt nuk kam asnjë mëdyshje që ata janë deputetë të PD.

Natyrisht nuk i injoroj problemet që ekzistojnë.

Por ata që venë PD-në të parën, dinë të marrin vendimet e duhura”– tha Berisha.