Vendosni fjalën kyçe....

Nis shpërndarja e kartave të delegatëve për Kuvendin e njoftuar nga Berisha me 11 dhjetor


Ka nisur shpërndarja e kartave të delegatëve për Kuvendin e 11 dhjetorit.

Sipas fotografive të shpërndara, kartat mbajnë ngjyrën tradicionale blu e bardhë, kanë datën, gjeneralitetet e personit që e mban si dhe pozicionin e tij.

Po kështu kartat kanë edhe një barcode identifikues që mund të skanohet nëpërmjet një aplikacioni.