Vendosni fjalën kyçe....

Ishin duke punuar në By Pass-in e Gjirokastrës, dy punonjës rrëzohen nga skela


Dy punonjës të cilët po punonin në projektin e “By Pass-it” të Gjirokastrës janë rrëzuar nga skela.

Punonjësit e rrëzuar janë dërguar menjëherë në spitalin e Gjirokastrës për të marrë ndihmën e shpejtë.

News 24 raporton se janë rrëzuar punëtorët Agron Baboçi, 59vjeç, dhe Erjon Meçani, 37 vjeç.