Vendosni fjalën kyçe....

Artistja shqiptare Elvira Dyrmishi prezanton koleksionin e çantave të bëra me dorë


Një koleksion ndryshe për aksesorin më të rëndësishëm me të cilin femrat shoqërojnë veshjen gjithmonë sillet nga Elvira Dyrmishi.

Çantat e bëra me dorë janë sjellë sërish në vëmendjen e shtëpive të modës e cila nuk është anashkaluar as në Shqipëri.

Artistja shqiptare Elvira Dyrmishi ka shpjeguar në një intervistë për emisionin “Si të vishemi” koleksionin e çantave me dorë dhe arsyet pse është rikthyer moda e mbajtjes së çantave të punuara me dorë.

Ajo tha se çantat e punuara me dorë përveçse janë trendi i momentin janë edhe praktike në përdorimin e përditshëm.

Koleksioni është punuar me dorë nga vetë Dyrmishi dhe vjen në modele dhe ngjyra të ndryshme lehtësisht të përdorshme dhe kombinueshme edhe gjatë sezonit të verës.