Vendosni fjalën kyçe....

KAS e shtyn për nesër vendimin për Qarkun e Beratit


Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneveka kërkuar më shumë kohë për të marrë vendimin mbi zgjedhjet në Qarkun e Beratit.

Në mbledhjen e zhvilluar sot me përfaqësuesit ligjorë të PD e LSI që kanë ankimuar rezultatin në këtë qark e kanë paraqitur prova duke kërkuar pavlefshmërinë e zgjedhjeve e ripërsëritjen,

KAS ka vendosur që ta japë vendimin për këtë qark ditën e nesërme në orën 10:00 të mëngjesit.

KAS gjithashtu njoftoi se po vlerëson mundësinë e sigurimit të provave shtesë, të cilat i cilëson si të domosdoshme për të vlerësuar drejt kërkesat e subjekteve ankuese.