Vendosni fjalën kyçe....

Hapet në Dubai pishina më e lartë në botë, vend përrallor për të pushuar (Fotot)


Ka pak ndjenja aq çliruese sa notimi në ajër të hapur, poshtë qiellit blu që shtrihet deri në horizont – dhe tani në Dubai mund ta bësh këtë gati 1000 metra mbi nivelin e detit.

Emëruar në mars si pishina më e lartë në botë brenda një ndërtese, vendi i larjes në tavan në adresën Beach Resort i sapohapur është një mjedis argëetues në 293 metra lartësi.

Pishina ka një gjatësi prej 94.84 metrash dhe gjerësi 16.5 metra, gati dy herë më e gjatë se një pishinë me madhësi Olimpike.

Pishina është e hapur vetëm për mysafirët e hotelit, të moshës 21 vjeç e lart. Megjithëse është mbresëlënëse e gjithë kjo, nuk është edhe i vetmi Rekord Botëror Guinness i mbajtur nga vendpushimi.

Address Beach Resort, së bashku me Address Beach Residences, është vendosur në një grup prej dy kullash të lidhura në bazën e tyre nga një urë në qiell nga niveli i 63-të në atë të 77-të.

Skybridge, e cila është shtëpia e apartamenteve luksoze në lartësinë 294 metra në dyshemenë më të lartë të banuar në botë.