Vendosni fjalën kyçe....

Rama nxjerr grafikun e vaksinimit ku Shqipëria kryeson në rajon: Dalim nga tuneli i pandemisë më shpejt së të tjerë në Europë


Kryeministri Rama ka publikuar grafikun e vaksinimit në Ballkan ku Shqipëria kryeson listën.

Ai shkruan se është krenar për këtë gjë dhe se është nder i madh që të drejtojë luftën ndaj pandemisë.

Në postimin e tij Rama shton se shumë shpejt vendi do dalë nga tuneli i pandemisë më shpejt se shumë vende europiane.

“Krenar për Shqipërinë. Nuk ka nder më të madh për mua se udhëheqja e kësaj lufte për ju e me ju dhe nxjerrja së afërmi e Shqipërisë përtej tunelit të pandemisë, më shpejt se shumë të tjerë në Europën ku jetojmë”, shkruan Rama në Facebook.