Vendosni fjalën kyçe....

KPA-ja shkarkon përfundimisht nga detyra ish-prokurorin e Krimeve të Rënda, Eugen Beci


Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka shkarkuar përfundimisht nga detyra ish-prokurorin e Krimeve të Rënda, Eugen Beci.

KPA-ja la në fuqi vendimin e marrë më herët nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit që e shkarkoi nga sistemi i drejtësisë në seancën e 26 qershorit 2019.

Sipas KPK-së, Beci kishte probleme me deklarimin e pasurisë lidhur me një apartament si dhe me refuzimin e vizës amerikane, të cilën nuk e kishte deklaruar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *