Vendosni fjalën kyçe....

Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, sondazhi në Report TV: Shqiptarët dakord me deklaratat e Ramës kundër BE-së për vaksinat


Report Tv dhe instituti italian Piepoli kanë publikuar ditën e sotme sondazhin e radhës për disa pyetje rreth politikës dhe vendimmarrjes së pushtetit.

Një ndër pyetjet e bëra në këtë sondazh “në çfarë mase janë dakord shqiptarët me deklaratat e Ramës kundër BE-së për Shqipërinë”.

Dhe nga kjo pyetje s’kishte si të ndodhte ndryshe: 54 % e shqiptarëve mbështesin e Ramën ndërkohë që 28 % e shqiptarëve nuk mbështesin sjelljen e kryeministrit.