Vendosni fjalën kyçe....

Trump fiton Alaskën dhe Karolinën e Veriut


Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka fituar edhe dy shtete në garën elektorale për president të SHBA-së.

Ndonëse Joe Biden pritet të marrë postin pas fitores elektorale, Trump ka dalë fitues në shtetet e Alaskës dhe Karolinës së veriut.

Karolina Jugore ka gjithësej 15 vota elektorale dhe ishte e pritur që Trump të shënonte fitore pasi po printe gjatë tërë kohës.

Sipas rezultateve të tanishme, Joe Biden ka fituar garë pasi ka siguruar numrin e votave elektorale