Vendosni fjalën kyçe....

“Qeveria s’ka dhënë pagesat për invalidët që në mars” – Denoncimi


Një qytetar pretendon se qeveria nuk ka paguar pagesat për ivalidët që në muajin mars.

Në denoncimin e publikuar nga ish-kryeministri Berisha, qytetari thotë se invalidët e kategorive të ndryshme nuk marrin pagesën KMACP (pagesë për personat invalidë të plotë ose të pjesshëm) që prej muajit mars.

“Mirembrema zoti Berisha , qeveria rama ka qe nga muaj Mars 2020 qe nuk ka bere pagesen per Personat qe Kane perfituar kmacp(pagese per per persona qe jane invalid Te plote ose pjeserisht) dhe akoma nuk e Kane marr pagesen nga muaji Mars deri tani dhe institucionet shqiptare kompetente nuk Japin asnje Informacion ne lidhje me kete ceshtje. Si I blejn Medikamentet dhe me cfare i blejn ushqimet kjo kategori shoqerore ?? Jane ne meshire te fatit. Ju lutem publikojeni  anonim. Faleminderit!” – shkruhet në denoncimin e publikuar nga ish-kryeministri Berisha.