Vendosni fjalën kyçe....

25 fluturime nesër nga Tirana, çfarë duhet ditur para udhëtimit


Aerporti ndërkombëtar i Tiranës ka njoftuar 25 fluturimet e konfirmuara për ditën e nesërme.

Në njoftimin e bërë në faqen zyrtare të aerportit në Facebook, u bëhet thirrje udhëtarëve që përpara fluturimit të kontaktojnë me kompanitë ajrore mbi rregullat që duhen zbatuar.

Po kështu u bëhet thirrje udhëtarëve që të mbajnë maska gjatë qëndrimit në aerport dhe gjatë udhëtimit.

Njoftimi

25 Fluturimet e konfirmuara për datën 9 Shtator 2020 ⠀⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Mërkure janë:

Pegasus – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

EasyJet – Tiranë – Gatëick dhe kthim

Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim

SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Paris dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë, rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët me dokumente të veçanta. ⠀⠀⠀⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport.