Vendosni fjalën kyçe....

Hynë për të rregulluar pompën në pus, asfiksohen dy persona në Vlorë


Dy familjarë që ishin duke rregulluar një pompë pusi, kanë rënë pa ndjenja brenda tij, për shkak të gazit në Vlorë.

Mësohet se bëhet fjalë për një 55-vjeçar dhe një 23-vjeçar, të cilët kanë tentuar të rregullojnë pompën brenda pusit. 

Ndërkohë i ka zënë gazi brenda pusit.

Ata janë nxjerr nga familjarë dhe po transportohen me urgjencë drejt spitalit rajonal të Vlorës.

Mesohet se te dy jane jashte rrezikut per jeten.