Vendosni fjalën kyçe....

Luajti lotari për herë të parë, australiania fiton 34.8 milionë dollarë


Një grua australiane që fitoi një çmim lotari 34.8 milion dollarë tha që ajo ka “fatin e fillestarit” për të falënderuar për çmimin, pasi kjo ishte bileta e parë e lotarisë që ajo kishte blerë ndonjëherë.

Gruaja nga Sydney u tha zyrtarëve të lotarisë se kishte qenë me pushime në Sussex Inlet kur një shoqe i tha asaj një biletë lotarie të blerë në Inlet Newsagency kishte fituar çmimin e të martës në Oz Lotto.

“Kështu që unë hyra në internet dhe kontrollova biletën time,” tha fituesja. “Unë nuk mund ta besoj. Unë po dridhem.Kjo është e jashtëzakonshme!”

“Ju nuk do ta besoni këtë. Kjo është bileta e parë e lotarisë që kam blerë ndonjëherë në jetën time,” tha ajo. “Unë kurrë nuk kam luajtur Oz Lotto më parë. Kam ecur pranë agjencisë së lajmeve dhe mendova se do të ishte pak argëtuese të hyje, kështu që bëra!”

Gruaja tha se nuk ka ende plane për fitimet e saj, por ajo nuk planifikon që të largohet nga puna.