Vendosni fjalën kyçe....

“Boris Johnson po merr frymë pa ndihmën e respiratorit dhe s’ka pneumoni” – Zëdhënësi


Zëdhënësi i kryeministrit britanik, Boris Johnson, ka thënë se gjendja e shefit të qeverisë ishte e mirë dhe se ai kishte marrë trajtimin e zakonshëm me oksigjen gjatë natës.

Ai shtoi se Johnson nuk kishte nevojë për respirator pasi mund të merret frymë vetë. Johnson u transportua në spitalin St. Thomas në Londër teksa shëndeti i përkeqësua 10 ditë pasi kryeministri u prek nga Covid-19.

Shtrimi i tij sipas zyrtarëve të qeverisë erdhi për të shmangur përkeqësimin e shëndetit të shefit të qeverisë.