Vendosni fjalën kyçe....

“Jam në formë të mirë” – Boris Johnson mesazh nga spitali


Boris Johnson këmbënguli se është në ‘formë të mirë’ në spital sot, pavarësisht se ka shtuar frikën për simptomat e tij ‘të vazhdueshme’ të koronavirusit.

Kryeministri falënderoi stafin e ‘shkëlqyeshëm’ të NHS pasi u shtrua në mënyrë urgjente në një spital pranë Downing Street, mbrëmë, me mjekë të alarmuar se temperatura e tij ende nuk ka rënë 10 ditë pasi ai doli i prekur nga Covid-19.

Duke shkruar në Twitter, 55-vjeçari këmbënguli se ai po kryente ‘teste rutinore’ dhe ishte ‘ende në kontakt me ekipin qeveritar’ që po lufton me shpërthimin vdekjeprurës në Mbretërinë e Bashkuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *