Vendosni fjalën kyçe....

Djali gjen mënyrën origjinale për të parë të atin e karantinuar (Video)


Një person në SHBA ka gjetur një mënyrë për të vizutuar të atin.

Ai e vizitonte çdo ditë babain e tij që qëndronte në një azil por pasi qeveria vendosi kufizivime për shkak të koronavirusi duke ndaluar takimin mes personave, madje edhe mes familjarëve, djali gjeti një tjetër mënyrë për ta parë.

Djali ulet çdo ditë përballë të atit përmes një dritareje dhe flet në telefon me të, kështu që babai i moshuar të mos e ndjejë shumë praninë e të birit.

(Video Credit: IN THE NOW)