Vendosni fjalën kyçe....

SHBA-ja i përsërit kërkesën Kurtit: Hiq taksën ndaj mallrave serbe, duhet bashkëpunim në kohë krize


Ambasada amerikane në Prishtinë i ka bërë thirrje sërish qeverisë së Kosovës që të heqë taksën 100% ndaj mallrave serbe.

Në deklaratën e ambasadës theksohet në periudhën e vështirë që po kalojnë vendet, bashkëpunimi rajonal e ndërkombëtar është kyç.

‘Në kohëra si kjo, bashkëpunimi rajonal dhe ndërkombëtar është kyç. Është koha për Kosovën dhe fqinjët të mënjanojnë pengesat për qarkullimin e lirë të mallrave. Sërish ftojmë Qeverinë e Kosovës të ndërmarrë hapin e parë të guximshëm dhe t’i heqë tarifat që tani’, thuhet në deklaratë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *