Vendosni fjalën kyçe....

Komisioni i Venecias anulon sensionin e 20-21 marsit në Shqipëri


Komisioni i Venecias ka marrë vendim për anulimin e vizitës në Tiranë për sensionin e caktuar në datat 20-21 mars.

Shkak për anulimin e vizitës është bërë kërcënimi nga koronavirusi i cili në Itali po përhapet me shpejtësi.

Në këtë sension Komisioni i Venecias do bënte publike komentet dhe raportet për dy çështjet e pyetura, atë të emërimit në Gjykatën Kushtetuese dhe atë të paketës anti-shpifje.