Vendosni fjalën kyçe....

Opozita e bashkuar do mbledhë grupin e punës për reformën zgjedhore


Opozita e bashkuar do të mbledhë të martën në orën 12:00 grupin e punës për reformën zgjedhore.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohen propozimet e anëtareve për çështjet që lidhen me fushatën dhe median.

Gjithashtu do të këtë raportim mbi platformën për adresimin e rekomandimeve të ODIHR që kanë të bëjnë me vullneti politik.