Vendosni fjalën kyçe....

Vendi vakant në Kushtetuese, Kuvendi publikon emrat e 6 kandidatëve


Kuvendi i Shqipërisë ka rihapur garën për anëtar të Gjykatës Kushtetuese, pas shkarkimit nga vettingu, të gjyqtarit Fatos Lulo.

Ditën e sotme, Kuvendi ka publikuar listën me 6 kandidatë që kanë paraqitur interes dhe kanë aplikuar për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese.

Kandidatët:

Ardita Buna Alsula

Ded Kasneci

Klodian Rado

Regleta Panajoti

Shaqir Hasanaj

Vjosa Bodo Mujo