Vendosni fjalën kyçe....

Protesta zhvendoset para Parlamentit


Kreu i PD-së Lulzim Basha pasi mbylli deklaratën e tij kërkoi që protestuesit t’i bashkoheshin për t’u zhvendosur drejt Parlamentit.

Me dritat e telefonit ndezur dhe pankarta qindra mijëra protestues iu drejtuan Parlamentit në marshim së bashku me drejtuesit e opozitës.

Kjo protestë nuk prodhoi as një incident ditën e sotme, ku mbizotëruan simbolikat dhe pankartat e shumta.