Vendosni fjalën kyçe....

Njihuni me mjetet amfibe më të veçanta në botë (Video)


Makinat amfibe nuk përdoren vetëm në ushtri.

Ato mund të përdoren mjaft mirë edhe si mjete personale duke ofruar dy shërbime njëkoësisht. Mbi ujë luajnë rolin e skafit, ndërsa në rrugë rolin e makinës.

Mjetet janë prodhuar nga kompania WaterCar dhe njihet si mjeti amfib më i shpejtë

Mbi ujë mjeti mund të arrijë shpejtësinë 80 kilometra në orë. Ajo kushton nga 136 mijë dollarë deri në 172 mijë dollarë me opsione shtesë.

Për më tepër ofrohet në ngjyra të ndryshme ndërsa ka edhe disa modele speciale siç është ai zjarrfikës. Për më shumë ndiqni videon.