Vendosni fjalën kyçe....

Me një pajisje të tillë s’keni nevojë të shkoni në palestër (Video)


Të qëndrosh në formë të mirë fizike nuk është përherë një mision i lehtë.

Megjithatë mundësitë për t’u marrë me sport janë të panumërta.

Një i tillë përshtat çiklizmin dhe kanotazhin.

Me një pajisje të tillë nuk keni nevojë që të shkoni në ujë për të bërë kanotazh pasi mund ta ushtroni atë në këtë pajisje fanastike.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.