Vendosni fjalën kyçe....

Meta: Qëndrimi im për ndryshimin e kufijve në koherencë me politikën e jashtme shqiptare


Presidenti Ilir Meta deklaron se qëndrimi i tij lidhur me idenë e korrigjimit të kufirit Kosovë-Serbi, ka qenë “në koherencë të plotë me politikën e jashtme të Shqipërisë dhe të qeverisë shqiptare, e cila është votuar në Kuvendin e Shqipërisë”.

I pyetur në TV Dukagjini, nëse kryeministri Edi Rama e ka devijuar këtë politikë, Presidenti nuk preferoi të jepte një përgjigje.

“Unë mendoj se qëndrimi im është në koherencë të plotë me politikën e jashtme të Shqipërisë dhe të qeverisë shqiptare, e cila është votuar në Kuvendin e Shqipërisë”-deklaroi Meta.