Vendosni fjalën kyçe....

Kur argëtimi nuk shkon krejt sipas planit (Video)


Ndonjëherë nisesh të argëtohesh por jo çdo gjë shkon sipas planit.

Në jo pak raste ndodhin incidente të cilat fatmirësisht siç përshkruhet në videon më poshtë nuk kanë qenë të rënda dhe me pasoja.

Ato mund të ndodhin kudo në mjedise brenda dhe jashtë, teksa luan buling apo bën ski.

Megjithatë kjo nuk i ka ndaluar personat e përfshirë në incident që të marrin anën e mirë të tij duke u argëtëar sërish e duke qeshur me atë që ndodh.