Vendosni fjalën kyçe....

CIA për herë të parë hap faqe në Instagram


CIA (Agjencia Qendore e Inteligjencës) ka hapur për herë të parë faqe ne Instagram.

“Agjencia Qendore e Inteligjencës

Ne jemi linja e parë e mbrojtjes së Kombit. Ne përmbushim atë ç’ka të tjerët s’e përmbushin dot dhe shkojmë atje ku të tjerë nuk munden.” – shkruhet në bio-n prezantuese të faqes së CIA-s në Instagram.