Vendosni fjalën kyçe....

Me këtë pajisje, puna mund të kryhet edhe nga një fëmijë (Video)


Me ardhjen e stinës së dimrit, drutë janë një nga shumë mënyrat e ngrohej e të gatimit.

Dikur çarja e tyre me sëpatë ka qenë një punë e vështirë dhe jo shumë efektive.

Me pajisjen e mëposhtme, çarja e druve është thjesht një lojë fëmijësh.