Vendosni fjalën kyçe....

Ky udhëtim nuk ishte bërë ndonjëherë, 18 orë në ajër pa u ndalur


Si duket të udhëtosh për 18 orë radhazi në aeroplan?

Pasagjerët në fluturimin e parë pa ndalesë nga Australia në Britaninë e Madhe kanë bërë plot 9.000 milje në udhëtimin nga Perth në Australi në Londër.

Avioni u nis nga Australia të shtunë në mbrëmje pas nisjes të shtunën në mbrëmje dhe ka mbërritur para pak orësh në Britaninë e Madhe.