Vendosni fjalën kyçe....

Ministria largon dy diplomatë nga Ambasada në Athinë


Pas vendimit të ministrit të Jashtëm, Genc Cakajt për të shkarkuar nga detyra një sërë diplomatësh, janë publikuar emrat e të shkarkuarve në ambasadën shqiptare në Athinë.

Sipas News24, kanë filluar lëvizjet e diplomatëve në Greqi., ndërsa janë lëvizur nga detyra Florjan Nova dhe Enkelejda Riza.

Florian Nova do të kthehet në Tiranë ku do të shërbejnë në ministri sipas nevojave.