Vendosni fjalën kyçe....

Banorët e Unazës i venë flakën gomave, paralajmërojnë protesta 24 orë nëse qeveria nuk tërhiqet nga projekti (Video)


Banorët e Unazës u kanë vënë flakën gomave të makinave gjatë protestës së tyre që po zhvillohet në këto moment.

Ata kanë deklaruar se do të përshkallëzojnë protestën nëse nuk marrin përgjigjen e duhur nga qeveria.

Ata protestojnë vetëm 1 orë në ditë, por kanë deklaruar se rruga do të bllokohet 2 orë në ditë e më shumë, deri në 24 orë, nëse qeveria nuk tërhiqet nga vendimi për prishjen e shtëpive dhe pronave të tyre.