Vendosni fjalën kyçe....

Dy zonja stampojnë fotot e Tahirit në bluza, mbi to fjala “Gjigant”


Ju kujtohet kur ish-ministri i Punëve të Brendshme që akuzohet për trafik ndërkombëtar droge i nënshtrohej komisioneve parlamentare për autorizimin e arrestimit? Po fanset që sulmonin gazetarët sa herë dilte para medieve, duke i dhënë zemër idhullit?

Kësaj here dy fanset e Tahirit kanë zgjedhur një tjetër formë për t’i treguar mbështetjen dhe dashurinë liderit të tyre: kanë stampuar fotot e tij në bluzat që mbajtën veshur.

Ngrohtësia e tyre është treguar ditën e djeshme, kur Tahiri hynte në dyert e gjykatës.