Vendosni fjalën kyçe....

Detaje nga ngjarja në Kavajë, e mitura u kërcënua, tentoi vetëvrasjen


Detaje të tjera kanë dalë nga dosja hetimore e rastit të ndodhur në Kavajë për përdhunimit të një 13-vjeçare nga disa minorenë të tjerë duke e shantazhuar.

Emisioni “Open” ka zbuluar se vajza është shantazhuar dhe kërcënuar nga njëri prej adoleshëntët për të bërë ccfarë sicc të thoshte ai.

Vajza ka treguar se njëri prej tyre kishte shkuar përtej shantazhit, ai e kishte kërcënuar se do i vriste familjarët nëse ajo nuk bënte siç do t’i thoshte, duke planifikuar edhe prostituimin e saj.

Vajza tregon se në këto momente kishte tentuar edhe vetëvrasjen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *