Vendosni fjalën kyçe....

Policia shoqëron protestuesin e Unazës së Re, banorët shkojnë para Komisariatit (Video)


Policia ka shoqëruar në Komisariat një prej protestuesve të Unazës së Re pas këtij veprimi  banorët, të shoqëruar edhe nga deputetët e opozitës kanë marshuar drejt Komisariatit numër 2.

Ata kërkojnë lirimin e protestuesit dhe hedhin thirrje kundër Policisë. Ata thonë se s’do të largohen prej andej pa marrë me vete edhe protestuesin e arrestuar.

Bashkë me protestuesit janë edhe deputetë të Partisë Demokratike, të cilët prej më shumë se 80 ditësh janë në krah të banorëve që protestojnë në mbrojtje të shtëpive të tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *