Vendosni fjalën kyçe....

Kaloi vetingun, konfirmohet në detyrë prokurorja Alma Muça


Prokurorja pranë Prokurorisë së Përgjithshme, Alma Muça, është konfirmuar në detyrë pas seancës së vettingut.

Sipas Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, hetimi ndaj Muçës është mbështetur në 3 kritere, rivlerësimi i pasurisë, figura dhe aftësitë profesionale.

Sipas ILDKPKI-së, Muça ka bërë deklarim të saktë në përputhje me ligjin.

Anëtarët e trupës së KPK-së që dhanë vendimin dhanë vlersësimin për aftësitë profesionale të Muçës, ndërsa shtuan se në punën e Muçës nuk ka ndonjë aferë të dyshimtë dhe se te denoncimet ndaj saj nuk ka fakte dhe prova për korrupsion.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *