Vendosni fjalën kyçe....

SUPER CLICK

Sa kushton “pika e vogël” e Damianit?

Ditën e sotme në Kuvend në interperlancën e deputetit Agron Shehaj me Ministren e Mjedisit dhe Turizmit Mirela Kumbaro u denoncua “pika e vogël” në Butrint e përfituar nga të afërm të Damian Gjiknurit që do shndërrohet në një resort 28 milionë euro. Ministrja Mirela Kumbaro në justifikimin që i…

SKANDALI NË VETTING – Si e shohin urrejtjen krahinore Dorian Matlija, Ylli Manjani dhe Lutfi Dervishi

Seanca në KPA për prokuroren Elisabeta Imeraj zbuloi një gamë të gjerë skandalesh ku përveç provave fiktive të përfaqësuesit të ONM-së dhe Komisionerit Publik, gjyqi zbuloi dhe qëndrimet raciste krahinore ndaj Imerajt prej anëtares së KPK-së, Genta Bungo. Hashtag.al ka kontaktuar tre profesionistë të lirë duke iu drejtuar secilit prej…

Racizëm i strukturuar në Vetting – Tjetër episod me gjyqtarin Bledar Abdullai (u bë kjo tropojania nga Viçidoli të ketë pasuri)

Hashtag.al publikon dokumente të reja lidhur me paragjykimin krahinor në organet e vettingut, të cilat dëshmojnë se në organet e vettingut përdoret një racizëm i strukturuar për të vlerësuar subjektet. Këtë herë ka qenë gjyqtari Bledar Abduallai i cili në ankesën e tij ka treguar se ndaj personit të lidhur…