Vendosni fjalën kyçe....

Sekuestrimi i 50 milionë eurove pasuri, kush janë 7 personat dhe 14 kompanitë që kishin hapur


Janë siguruar emrat e 7 pronarëve dhe 14 shoqërive tregtare të sekuestruara nga Prokuroria e Tiranës me vlerë 50 milionë euro. Pasuritë janë në pronësi të Elman Abules, Kristian Boçit, Drilona Boçit, Ender Boçit, Eliverta Boçit, Vladimir Avramit dhe Marisa Nitos.

Janë sekuestruar kompanitë e Elman Abules, ‘Metal Form’, Fidalba’, ‘Ferro Chrome Holding’, ‘Metale Albania 2014’, ‘Ventus’, ‘Trital’ e ‘Rametal’, ‘Alfemet’.

Janë sekuestruar sekuestruan shoqëritë ‘Dada Clean’ dhe ‘Sapientia’ të Marisa Nitos.

U sekuestrua shoqëria e Vladimir Avramit, ‘Europa Bilding’. U sekuestruan shoqëritë e Kristian Boçit, ‘Mak-08’, ‘Dizi’, ‘Gloris Constuction’, ‘Hec Zall Xhuxhë’ dhe ‘Chris sh.p.k’.